Nainen todella sekaisin hammaslääkärillä: ”Miksi en ole kuin Nicki Minaj?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisten nettiin julkaisemat hammaslääkärivideot jaksavat naurattaa kerta toisensa jälkeen, koska yleensä potilaat ovat operaatioiden jälkeen vahvassa lääkehuurussa. Heidän tekemisensä ja sanomisensa kuulostavat selväpäisen korvaan hullunkurisilta.

YouTube
YouTube

Nyt hetkensä valokeilassa saa Jayci Underwood. Neitokainen oli käynyt poistattamassa viisaudenhampaansa. Kun hän heräsi vastaanotolta, oli hän hyvin surullinen lopputuloksesta. Ei kuitenkaan siksi, että hän olisi ollut tyytymätön hammasoperaatioon, vaan siksi, että hän ei ollutkaan herätessään poptähti Nicki Minaj. Hän surkuttelee videolla sekavana, että haluaisi ainakin Nickin kasvot ja takapuolen.

Lopulta Jayci purskahtaa lohduttomaan itkuun, ja sanoo, ettei hänen aviomiehensä ymmärrä mistään mitään. Hän haluaisi olla myös Ellen DeGeneresin kaveri. Suomessa viisaudenhampaat poistetaan yleensä paikallispuudutuksella ja tällaiset lääkehuurut ovat harvinaisia.