Upea näky! Paris Hilton Playboy-pupuna – julkaisi kuvat itse

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluista hotelliperijätär Paris Hilton on julkaissut Instagramissaan kuvia itsestään Playboy-pupuna. Yksityiset halloween-juhlat Beverly Hillsissä on riittänyt tähtöselle syyksi jättää vaatteet kotiin ja lähteä juhlimaan alusvaatteissa.

Hiltonin sininen korsettiasu oli viimeistelty töpöhännällä ja pupun korvilla. Viettelevällä asuvalinnallaan Hilton on varmasti loksauttanut monen juhlijan leuat. Halloweenin kunniaksi tähti tarjoili myös monelle fanilleen silmänruokaa julkaisemalla kuumia kuviaan Instagramissaan. Paljastavissa kuvissaan neitokainen poseeraa kameralle useasta eri kuvakulmasta.

Halloweenin aikaan tähdet ottavat osaa useisiin naamiaisbileisiin. Hiltonilla on edessään vielä muutamat juhlat, joten odotettavissa on, että neitokainen pukeutuu seuraavien päivien aikana toinen toistaan paljastavampiin asuihin.

#Bunny

Una foto pubblicata da Paris Hilton (@parishilton) in data

#BunnyLove

Una foto pubblicata da Paris Hilton (@parishilton) in data