Hollywoodin unelmapari erosi! Miesten päiväuni taas sinkku

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Gwyneth Paltrow ja Chris Martin erosivat 11 avioliittovuoden jälkeen kesällä. Samoihin aikoihin myös näyttelijä Jennifer Lawrence vaihtoi vapaalle erottuaan englantilaisesta Nicholad Houltista. Lawrencen ja Martinin romanttinen ilonpito on nyt päättynyt.

Chris Martinin on tiedetty viettävän tiiviisti aikaansa ex-vaimonsa ja lastensa äidin Gwyneth Paltrow’n kanssa. Silti suhde kauniiseen näyttelijättäreen oli vielä syksyllä sangen siirappisen kuuloista, kun 37-vuotias Martin kirjoitteli 24-vuotiaalle sydänkäpyselle rakkauslauluja ja vei naista retkille yksityisiin paikkoihin.

Nyt suhde on kuitenkin päättynyt, ennen kuin periaatteessa ehti kunnolla edes alkaa. Syynä pidetään sitä, että molemmat osapuolet hakivat elämäänsä vain väliaikaista jännitystä ja laastarisuhdetta edellisten tilalle.

Näyttelijätär Jennifer Lawrence nousi supertähdeksi Nälkäpeli-elokuvien tähtenä. Vuonna 2013 hän voitti Oscarin Unelmien pelikirja -elokuvasta, ja Rolling Stone -lehti ylisti Lawrencea Yhdysvaltojen lahjakkaimmaksi nuoreksi näyttelijäksi. Hän joutui nakukuvaskandaalin keskiöön hiljattain, ja tuomitsi alastonkuvien varastamisen seksirikokseksi.