Mies opetti koiransa noutamaan olutta jääkaapista – ilmiömäinen lahjakkuus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiranomistajat ovat kautta aikojen kouluttaneet koirilleen käskyjä ja taitoja, jotka palvelevat omistajaa parhaalla mahdollisella tavalla. Eräs mies on kokenut oluen noutamisen olevan niin tärkeä taito, että hän on opettanut koiransa hakemaan hänelle jääkaapista kylmää juomaa.

YouTube
YouTube

Uskollisesti palvelevaa koiraa on avustettu sillä, että jääkaapin oveen on kiinnitetty hihna, jolla oven saa kätevästi avattua. Huumorintajuinen mies on keksinyt käskyksi lausahduksen ”Suutani kuivaa”.

Kun koira kuulee, että omistajalla on päässyt suu kuivumaan, lähtee se välittömästi noutamaan kaapista olutta. Omistajan ei tarvitse nousta löhölinnasta ylös kesken tärkeän pelin, kun hänen vierellään on noin fiksu ja palveleva karvakuono. Mies on varmasti opettanut viisaalle hännänheiluttajalle myös muita taitoja, mutta oluen noutaminen on yksi niistä tärkeimmistä.