Teinityttö kustantaa matkansa seksillä – maksaa yöpymiset luonnossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Matkustamisen yleisin syy lienee lomailu ja rentoutuminen, mutta osa ihmisistä haluaa kerätä reissuiltaan sulkia hattuunsa ja meriittejä muistikirjaansa. Joku haluaa käydä kaikissa maailman Hard Rock Cafe -ravintoloissa ja toinen virtsata kaikkiin maailman valtameriin.

Weibo
Weibo

Ju Peng on nainen, joka haluaa harrastaa seksiä kaikissa matkakohteissaan. Kiinalaisen 19-vuotiaan neitokaisen matkasuunnitelma määräytyy täysin sen mukaan, missä hän saa seksiseuraa itselleen. Nainen rahoittaa matkustamisen itseään tarjoamalla, sillä miehet kustantavat hänen matkansa luokseen ja uuteen kaupunkiin. Hänen tavoitteena on reissata ympäri Kiinaa väliaikaisia poikaystäviä tavaten.

Ju Peng mainostaa itseään ja tavoitteitaan kiinalaisessa Weibo-palvelussa. Miesten tulee olla alle 30-vuotiaita, hyvännäköisiä ja yli 175-senttisiä. Pääasia kuitenkin on, että herralla on riihikuivaa naisen matkan rahoittamiseen. Ju Peng vertaa elämysmatkaansa liftaamiseen. Prostituutio on laitonta Kiinassa, mutta silti yleisesti hyväksyttyä, Mirror-lehti paljastaa.