Nerokas keksintö olutpullojen säilytykseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Arkipäivän pikkukeksinnöt helpottavat ihmisten elämää. Toisinaan joku tulee keksineensä tuotteen, josta muotoutuu lopulta jokaisen kodin vakiovaruste. BottleLoft-niminen keksintö voisi olla seuraava superhitti, sillä ilmiömäinen keksintö sopii varmasti jokaiseen kotiin.

Kyseessä on magneettien avulla toimiva pullonpidike, joka asennetaan jääkaappiin. Se liimataan hyllyn yläosaan siten, etteivät pullot enää seiso hyllytason päällä vaan roikkuvat korkeistaan. Nyt ei siis tarvitse enää täyttää jääkaapin vihanneslaatikkoa janojuomalla, kun pullot saa näppärämmin järjestykseen magneettirivin avulla.

Tuote hakee parhaillaan rahoitusta Kickstarter-kampanjan avulla, ja se on ylittänyt hakemansa summan jo reilusti. Usein tällaisista keksinnöistä puhuttaessa nousee mieleen vain yksi asia: Miksi tätä ei ole tehty jo aiemmin?