Pikkupoika ihastui TV-mainokseen – liiankin kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

The Avengers -supersankarielokuvan jatko-osa on tulossa elokuvateattereihin alkuvuodesta. The Avengers: Age of Ultron on saanut pienestä pojasta superfanin pelkästään elokuvatrailerin perusteella.

YouTube
YouTube

Pieni poika ei saa tarpeekseen elokuvan esittelyvideosta, vaan haluaa katsoa sen uudelleen kerta toisensa jälkeen. Pikkuisen vanhemmat ovat tapauksesta huvittuneita, eivätkä ole toistaiseksi menettäneet hermojaan trailerin jatkuvaan katselemiseen. Vanhemmat päättivät kuvata videolle lapsensa reaktion, kun hän katselee The Avengers -traileria.

Joka kerta kun traileri päättyy, huutaa poika isälleen: ”uudelleen! Uudelleen!”. Nauruaan pidätellen isä laittaa trailerin uudestaan pyörimään. Supersankarielokuva on pikkuisen mielestä niin kiehtova, että hän voisi katsoa traileria putkeen nukahtamiseensa asti.