Yksiosainen tumma puku kuin pyjama – koska Suomeen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme noin kuukausi sitten pukumiesten elämää helpottavasta asukeksinnöstä, joka on tummaa pukua muistuttava haalariasu. Suitsy-nimisen asukokonaisuuden idea on samanlainen kuin aikuisten potkupuvuiksi ristityissä onsie-asuissa, tosin uutuuskeksinnön ulkonäkö on huomattavasti korrektimpi.

YouTube
YouTube

Nyt Suitsy haluaa valloittaa maailman markkinat ja se on liittynyt Betabrandin riveihin hakemaan rahoitusta toiminnalleen. Innovatiivinen pukuratkaisu esitellään hauskalla videolla. Asun suunnitelleen Jesse Herzogin ideana oli tuoda mukavuutta valkokaulustyöntekijöiden arkeen, ilman kiristäviä ja puristavia saumoja tai vyötärökaistaleita.

Rehellisesti sanoen kokovartalohaalari näyttää hyvin istuvalta bisnesmiehen perusasulta, mutta se tuntuu todennäköisesti päällä samalta kuin pyjama. Yksi asia kuitenkin askarruttaa: Kuinka puvun kanssa voi käydä vessassa? Puvun etumuksessa on erillinen sepalus pientä hätää varten. Kakkoshätä joudutaan hoitamaan haalarit nilkoissa.

Splash
Splash