Kuorsaava hevonen uima-altaassa – melkoinen pelastusoperaatio

Viihdeuutiset · Annika Kela

Arizonan osavaltiossa sijaitseva paloasema sai yllättävän pelastusoperaation, kun eräs perhe ilmoitti, että heidän uima-altaaseensa oli pulahtanut hevonen. Tapauksesta teki vielä erikoisemman se, että hevonen oli nukahtanut kesken uintinsa ja kuorsasi altaassa pää nojaten altaan reunaan.

YouTube
YouTube

Palokunnan saavuttua paikalle päättivät pelastajat antaa hevoselle rauhottavia, jottei se hätääntyisi kesken operaation. Palomiehet sitoivat hevosen ympärille remmit, joilla he vetivät hevosen pois uima-altaasta. Polle ei näyttänyt välittävän maailman menosta, sillä kesken operaation se alkoi jälleen kuorsata.

Hevonen tutkittiin heti sen jälkeen, kun se oli nostettu altaasta, ja vaikutti siltä, että uneliaisuudestaan huolimatta hevonen oli kunnossa. Eläinlääkäri piti todennäköisenä, että eläin oli hakeutunut veteen vain sen takia, että kuuma ilma oli saanut sen läkähdyksiin. Rentoutuessaan viileässä vedessä se oli nukahtanut.