Uskomaton video: Kala saalisti kissan rannalta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Utelias ja varomaton kissanpentu oli päätyä suuren kalan päivälliseksi Japanissa. Kala-altaan viereen oli saapunut kaksi söpöä kissanpentua kokeilemaan kalanpyyntitaitojaan. Pienet kissat kurottivat tassuillaan veteen ja yrittävät läpsäistä ohi uskentelevia koikarppeja.

YouTube
YouTube

Kesken hauskan saalistusleikin vedestä nousi kuitenkin suurikokoinen hauki ja nappasi toisen kissanpennuista kitaansa. Kissojen leikkiä kuvannut nainen kiljaisi kauhuissaan videolla, kun toinen kissoista päätyi veden alle.

Toisin kuin koikarpit, hauet saattavat olla erittäin aggressivisia ja niiden tiedetään purreen ihmisiäkin. Naisen kuvaama video päättyy tilanteeseen, jossa kissa on joutunut altaaseen hauen napattua siitä kiinni. Video ei paljasta, pääsikö pieni kissa vedestä pois vai veikö hauki sen todella mennessään. Luonto yllätti odottamattomalla tavalla, sillä saalistajasta tuli hetkessä itsestä saalis.