Lumiukkopila kauhistutti jalankulkijoita kadulla – meni taas täydestä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Olemme nähneet verkossa vuosien varrella jo useita videoita, joissa lumiukoksi pukeutuneet ihmiset säikyttelevät ohikulkijoita. Halloweenin kunniaksi Newportin kaupungissa on kuvattu samanlainen video, jossa lumiukkoasuun pukeutunut keppostelija säikyttelee ihmisiä.

YouTube
YouTube

Tuorein jekutusvideo todistaa, että lumiukkopila ei yksinkertaisesti vanhene. Nerokas pila naurattaa kerta toisensa jälkeen, kun ihmiset säikähtävät valkoista ukkoa. Lumiukko säikyttelee ihmisiä liikahtamalla äkillisesti juuri sillä hetkellä, kun joku on ohittamassa sen. Hassussa videossa huvittavaa on etenkin se, että ihmiset, jotka kiinnittävät jo kaukaa huomiota lumiukkoon, menevät samaan lankaan kuin muutkin.

Yleensä ihmiset vain kiljaisevat ukolle sitä säikähtäessään, mutta joskus on käynyt niinkin, että ohikulkija on mottaissut lumiukkoa odottamattomasti päähän. Toivottavasti keppostelijat ovat tänä vuonna varautuneet monenlaisiin reaktioihin ja lisänneet lumiukon sisään iskuja kestävät pehmusteet.