Mies vaihtoi skeittilaudan kottikärryihin – tässä tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki suomalaiset tietävät nykyisin mitä skeittitemppu Frontside ollie tarkoittaa. Popartisti Robin teki termin tunnetuksi vuonna 2012 ilmestyneellä debyyttisinglellään. Rullalautaileminen on kuitenkin kehitetty jo 1950-luvulla yhdysvaltojen länsirannikolla Kaliforniassa.

Nyt saksalainen Hä Wie -nimimerkki esittelee verkkovideollaan erilaisen skeittitemppuesityksen. Hän ei suorita temppuja edes rullalaudalla, vaan kultaiseksi maalatulla kottikärryllä. Vaikka video on viihdyttävä, nousee mieleen yksi kysymys: Miksi?

Vastauksena voidaan sanoa, miksipä ei, koska kaikki muu on oikeastaan jo nähty. Videon alussa kootaan ja esitellään kiiltävät kottikärryt, kunnes niiden kanssa jalkaudutaan kaupungin kaduille temppuilemaan. Videolla grindataan ja hypätään. Mies ei kuitenkaan hyppää kottikärryn kyytiin, vaan juoksee kuljetusvälineen rinnalla.