Näin Tukholmassa: Terapeutti auttaa taksimatkustajia matkan aikana

Viihdeuutiset · Annika Kela

Taxi Stockholm on aloittanut erikoisen kampanjan, sillä takseihin on palkattu kuskin lisäksi terapeutti, joka kuuntelee taksimatkustajaa koko matkan ajan. Terapiasessio on asiakkaalle ilmainen, sillä ainoastaan matkasta veloitetaan.

Kampanjan idean keksiminen juontaa juurensa tutkimukseen, jonka mukaan Ruotsissa on eniten yhden henkilön talouksia verrattuna muihin EU-maihin. Kampanjan tarkoituksena on piristää yksinäisiä ruotsalaisia tarjoamalla heille mahdollisuuden purkaa sydäntään terapeutille taksimatkalla.

Mikäli asiakkaat haluavat jatkaa asiakassuhdettaan terapeutin kanssa, voivat he sopia tapaamisesta taksimatkojen ulkopuolelle. Asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan taksifirman kuskit ovat kampanjasta innoissaan, sillä liian usein he törmäävät tilanteeseen, jossa huomaavat olevansa asiakkailleen kuljettajan lisäksi kallonkutistaja.

Liian moni asiakkaista avautuu kuskeille elämästään ymmärtämättä, että kuskin tehtävä on vain kuljettaa heidät määränpäähän, eikä antaa elämänohjeita. Kiusalliseen ongelmaan on vihdoin saatu ratkaisu, sillä uuden kampanjan avulla asiakkaat löytävät terapeutit takseista.