Tom Jonesin keikkakalenteri ulottuu 103-vuotiaaksi saakka

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Arvostettu laulaja Tom Jones on keikkaillut ahkerasti varttuneesta iästään huolimatta. Karismaattinen 75-vuotias viihdyttäjä ei ole hidastanut tahtiaan ja vaikuttaisi siltä, ettei hän ole suunnittelemassakaan hiljaisia eläkepäiviä.

Tom Jonesin fanit ovat huomanneet, että miehen virallinen keikkakalenteri on päivitetty jatkumaan vuoteen 2043 asti, jolloin mies on 103-vuotias. Ensi vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun mies esitti ensimmäisen kerran hittinsä It’s Not Unusual.

Jonesin onkin kerrottu aloittavan sen kunniaksi suuren maailmankiertueen. Tompan faneissa on aiheuttaunut suurta hilpeyttä, että miehen keikkakalenterin mukaan Jones tulee esittämään Sexbomb-kappalettaan vielä 28 vuoden päästä.

Vaikka Tom Jonesin sivujen keikkakalenterissa vaikuttaa olevan virheellistä tietoa, ei sitä ole poistettu huomautuksista huolimatta. Miehen runsas fanijoukko haluaa olla optimistinen asian suhteen, sillä fanaatikot todella toivovat, että mies nähdään esiintymislavoilla vielä 100-vuoden ikäisenä.