Jennifer Lopez jakoi jäätävän bikinikuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin latinotähtiin lukeutuva Jennifer Lopez keikkailee parhaillaan aktiivisesti ympäri maailmaa. Turneen jälkeen hän jatkaa huhujen mukaan keikkailua Las Vegasin rahakkailla areenoilla.

Soooo chilly this morning…I want summer back… #sunnydays #warmnights #tanskin #hangingbythepool #julybaby #LEO #Ilovesummer

Фото опубликовано Jennifer Lopez (@jlo) в

Kuten varmasti monet muutkin syksyn pimeyteen kyllästyneet, Jennifer Lopez kaipaa takaisin kesän lämpimien päivien pariin. 45-vuotias latinotähti palasi kesäisiin tunnelmiin jakamalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa bikineissä.

– Niiiiin kylmä tänä aamuna… Kaipaan kesää, Jennifer Lopez kirjoitti.

Daily Mail -lehden mukaan Jennifer Lopez nettoaisi yhdestä Las Vegasin esitykseltään enemmän kuin Britney Spears, joka tienaa 310.000 dollaria esitykseltä. Samalla Lopez joutuisi muuttamaan Las Vegasiin ainakin väliaikaisesti, joten muut projektit olisi jätettävä toiselle sijalle.