Taianomainen näky laskettelurinteessä – laskettelijat hohtavat LED-asuissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Märkä syyskeli on varmasti alkanut lannistaa monen suomalaisen mieltä. Talviaikaan siirryttäessä monet toivovat valkoisen talven jo tulevan. Lunta ja talvea odottelevia laskettelijoita ja muita talviurheilijoita on nyt muistettu upealla videolla, joka nostattaa laskettelukuumeen.

Henkeäsalpaavan kauniissa talvimaisemissa kuvatulla videolla laskettelijat laskevat rinteitä alas LED-valopukuihin pukeutuneena. Värikkäät valoasut saavat laskettelurinteet hohkaamaan, ja värimaailma on kuin suoraa revontulista. Videon kuvauspaikkana on toiminut Yhdysvalloissa sijaitseva Alyeskan laskettelukeskus.

Pohjois-Suomen laskettelukausi on avattu syyskuun lopulla, joten rinteisiin on jo mahdollista rynnätä laskemaan. Etelä-Suomessa talven tuloa joudutaan näillä näkymin odottelemaan vielä pitkään.