Tätä purkka-automaattia ei kannata näyttää lapsille – voi viedä yöunet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lokakuun lopulla vietettävä Halloween on saanut kauhuintoilijat teroittamaan kyntensä ja virittämään mielen kurpitsalyhtyjen valaiseman juhlan tunnelmaan. Nyt eräs yksityinen lelutehtailija on esitellyt oman luomuksensa kauhujen tapahtumaa silmällä pitäen.

Kyseessä on nimittäin purukumiautomaatin tavoin toimiva vekotin, mutta perinteinen karkkilaiteelle sopiva ulkonäkö on naamioitu karmivan pellen naamarin taakse. Kauhupitoinen purkkakone on kuin suoraan painajaisista repäisty, ja etenkin pellekammoiset karttavat tämän laitteen herkut varmasti kaukaa.

Valitettavasti kone ei ole päätynyt massatuotantoon, mutta kannustaa kaikkia kotinsa kauhuteemaan koristelevia panostamaan muovilepakoita enemmän pieniin yksityiskohtiin. Suomessa juhlittava halloween on amerikkalaistunut vuosi vuodelta. Ennen juhlapäivää vietettiin kelttien talven alkamisen kunniaksi.

Instagram
Instagram