Nerokas sovellus pakottaa hymyilemään aamulla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet ovat varmasti sitä mieltä, että herätyskellon ääni on yksi maailman ärsyttävimmistä äänistä. Herääminen uuteen päivään ei kaikilta ihmistä onnistu yhtä hyvin kuin toisilta. Markkinoille on tullut herätyskellosovellus, joka pakottaa ne äkäisimmätkin herääjät hymyilemään aamulla, sillä herätysääni ei sammu ilman hymyä.

YouTube
YouTube

Kärttyiset herääjät saattavat pitää keksintöä aluksi huonona, sillä mikä on raivostuttavampaa kuin herätä ärsyttävään herätysääneen ja teeskennellä vielä hymyilevänsä kameralle. Applikaatiota kannattaa testata ennakkoluuloista huolimatta, sillä monet ovat huomanneet, että vaikka hymy ei olisi aamulla herkässä, tekohymynkin esittäminen alkaa lopulta piristää.

Kun sovellukselle hymyilee, lakkaa herätysääni huutamasta ja päivä voi alkaa iloisin mielin. Sovellukseen on mahdollista tallentaa itselle mieluisia kuvia ja musiikkia, joita sovellus alkaa toistaa herätyksen jälkeen, jotta aamu lähtisi käyntiin mahdollisimman iloisesti.

Sovelluksessa on myös torkutus-nappi, jolla voi lykätä herätystä edemmäksi. Applikaatio ei onneksi tulkitse käyttäjän kasvoista onko hymyily aitoa vai teeskentelyä. Käyttäjät ovat huomanneet, että mitä hölmömmän ja iloisemman hymyn kameralle esittää heti aamusta, sitä enemmän se alkaa hymyilyttää aidosti ja sillähän jokainen päivä on hyvä aloittaa. Sovelluksella on myös mahdollista jakaa hölmöjä aamuhymyjä muiden käyttäjien kanssa.