Tällä mekolla Victoria pokasi David Beckhamin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Spice Girls -yhtyeen jäsenenä ja nykyisin muotiguruna tunnettu Victoria Beckham on paljastanut, mikä hänen omistamistaan mekoista on hänelle tärkein. Se on oranssi minimekko, jota hän piti yllään ollessaan ensimmäisillä treffeillä jalkapalloilija David Beckhamin kanssa.

Twitter
Twitter

Tähti on kertonut, että ilta, jolloin hänellä oli kyseinen mekko yllään, muutti hänen elämänsä. David ja Victoria Beckham ovat yksi maailman vaikutusvaltaisimmista pariskunnista. He ovat olleet yhdessä jo 17 vuoden ajan.

Victoria aikoo säilyttää mekkonsa tytärtään varten. Mekolla on paljon tunnearvoa ja hän uskoo tyttärensä arvostavan sitä. Rouva Beckham on tunnettu pettämättömästä tyylitajustaan, ja hän avasi hiljattain Lontoossa oman vaateliikkeensä.

Tähtönen on aiemmin suunnitellut vaatteita ja kokonaisia vaatemallistoja, joten oman vaateliikkeen avaaminen oli askel eteenpäin. Mikäli liike menestyy, on odotettavissa, että myös Amerikka saa oman Victoria Beckham muotiliikkeensä.