Tom Hanks hyppäsi taksiin – järjesti taksikuskille upean yllätyksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijälegenda Tom Hanks on jälleen kerran noussut otsikoihin olemalla hyvä tyyppi. Kovin montaa supertähteä ei voi sanoa mukavaksi, ystävälliseksi tai nöyräksi, mutta Hanks on ansainnut hyvän miehen maineensa. Eräs taksikuski todisti, kuinka mies yllätti hänet ystävällisyydellään.

Hanks oli noussut paikallisen taksin kyytiin New Yorkissa. Kuski ei huomannut, kuka takapenkille istahti, ja hän alkoi normaalisti keskustella aikansa kuluksi asiakkaansa kanssa. Hetken keskusteltuaan kuski huomasi, että asiakas on Tom Hanks. Tajuttuaan kuljettavansa Hanksia, kuski huudahti ”Wilson!” kyydissä istuvalle Cast Away -elokuvan tähdelle.

Hanks alkoi nauraa kuskille ja vaikutti siltä, että miehillä synkkasi hyvin. Hanks kutsui kuskia Herra Ferrariksi, koska kuskilla oli Ferrari-lippis ja -paita yllään. Hauskan kyydin päätteeksi miesten tiet erkanivat. Muutamia päiviä tapauksen jälkeen kuskin kyytiin istahti Hanksin tuttavia, ja kuski pyysi heitä välittämään Hanksille terveiset.

Kuskin tervehdykset olivat kulkeneet perille, sillä Hanks lähestyi kuskia viestillä, jossa hän tarjosi miehelle eturivin paikkoja hänen uuteen Broadway-näytelmäänsä. Sen lisäksi mies sai backstage-passin, jolla hän pääsi lavan taakse vaihtamaan kuulumisia näyttelijän kanssa. Hanksin teko todisti jälleen kerran, että hän on aidosti mukava tyyppi ja että hänellä on jalat vakaasti maassa.

Julkaisu käyttäjältä Humans of New York.