Baseball-ottelusta tuli todellinen Thriller – katsojat ällistyivät

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joka vuosi San Diegossa sijaitseva osavation yliopisto järjestää Halloweenin kunniaksi baseball-ottelun. Tänä vuonna koulun oppilaat olivat keksineet pelaamisen lisäksi hauskan erikoisohjelman, sillä he toteuttivat Michael Jacksonin Thriller -videoon perustuvan flash mobin.

YouTube
YouTube

Peliä seuranneet katsojat havahtuivat, kun yksi pelaajista kaatui maahan kesken ottelun ja alkoi kouristella. Sen jälkeen muutkin pelaajat alkoivat kummallisesti vääntelehtiä ja kentällä alkoi soida Thriller-kappale. Pian pelikentälle ryntäsi sekalainen joukko ihmisiä pukeutuneena esiintymisasuihin, ja suurella joukolla he alkoivat tanssia Thrillerin zombitanssia.

Koulu oli onnistunut flash mobissaan, sillä katsojat eivät osanneet odottaa mitään vastaavaa. Yllätys oli menestys ja se tempasi katsojat mukaansa. Koulu siirtyi halloween-pyhien viettoon ikimuistoisella tavalla.