Bruce Jenner söi kuormasta – tapailee nyt exänsä assistenttia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kris ja Bruce Jennerin ongelmat alkoivat paljastua julkisuuteen viime vuonna, kun kerrottiin, ettei pariskunta ole harrastanut vuosikausiin seksiä. Pian tämän jälkeen Kris ilmoitti julkisuuteen, että katuu avioliittoaan olympiavoittaja Brucen kanssa. Brucen puolestaan epäiltiin ryhtyneen sukupuolenvaihdosoperaatioon.

Pariskunta jätti avioerohakemuksen tänä syksynä. Nyt Bruce Jennerin kerrotaan tapailevan Kris Jennerin entistä avustaa Ronda Kamihiraa. Aluksi lehdet kertoivat Kris Jennerin olleen uutisesta surun murtama, mutta nyt nainen on vieraillut amerikkalaisessa Today -televisio-ohjelmassa. Kris sanoi, ettei tiedä kenen kanssa hänen ex-miehensä seurustelee, mutta toivoo hänelle kaikkea hyvää.

– Haluan hänen olevan onnellinen. Hän on silti kahden lapseni isä ja olemme ystäviä, Kardashianien matriarkka nyökkäsi.

Lisäksi Kris kertoi haaveilevansa uudesta rakkaudesta tulevaisuudessa, koska se on hänen mukaansa maailman parhain tunne. Kris meni aikoinaan olympiavoittaja Brucen kanssa naimisiin saman tien, kun ero Robert Kardashianista astui voimaan vuonna 1991. Robert Kardashian kuoli syöpään kymmenen vuotta sitten. Hän oli Krisin kanssa naimisissa 13 vuotta.