Frendit-tähdellä raju Halloween-meikki – ei tunnista kuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-sarjassa läpimurtonsa tehnyt Courteney Cox on sittemmin tähdittänyt nuoria miehiä iskevien vanhempien naisten elämästä kertovaa Puumanainen-televisiosarjaa. Nyt näyttelijätär on kuvattu näyttävässä Halloween-meikissä.

YouTube
YouTube

Courteney Cox ikuistettiin saapumassa Kate Hudsonin vuosittain järjestämiin Halloween-juhliin. Hänen kasvonsa oli maskeerattu tunnistamattomaksi ja lisäksi päässä oli mustan hupun alla myös blondin peruukki. Cox saapui bileisiin kihlattunsa, Snow Patrol -tähti Johnny McDaidin kanssa.

49-vuotias tähti erosi vuonna 2010 näyttelijä David Arquettesta, jonka kanssa hän oli naimisissa vuodesta 1999 lähtien. Pariskunta kuitenkin täytti viralliset eropaperit vasta kesäkuussa 2012. Lopullinen vahvistus eron virallistamisesta tuli kesäkuussa 2013 ylemmän tuomioistuimen tuomarin käsiteltyä tapausta. Courteney ja David pyysivät yhteishuoltajuutta kahdeksanvuotiaalle Coco-tyttärelleen.