Bikinimalli esitteli huikean vartalonsa Sports Illustratedille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Victoria’s Secret -brändin kuumiin mallinimiin lukeutuu 27-vuotias Lily Aldridge, joka sai Victorian enkelin tittelin vuonna 2010. Malli nähtiin tuolloin merkin muotinäytöksessä, jossa hän sai ensimmäistä kertaa selkäänsä kuuluisat Victoria’s Secretin enkelinsiivet.

YouTube
YouTube

Sports Illustrated -lehti on kuluneiden viikkojen aikana julkaissut useita videoita, joissa on päästy kurkistamaan lehden uimapukunumeron tunnetuimpien mallien kuvaussessioiden kulissien taakse. Nyt on vuorossa Lily Aldridge, joka nähdään esittelemässä bikinivartaloaan eksoottisissa maisemissa vuoden 2014 uimapukunumeron kuvauksissa.

Lily Aldridge on amerikkalainen mallikaunotar, joka aloitti malliuransa 16-vuotiana Abercombie and Fitchille poseeraamalla. Hänet nähtiin jo uransa alussa Voguen, Glamourin ja lukuisien muiden lehtien kannessa. Victoria’s Secretille nainen siirtyi vuonna 2009. Tänä vuonna tähti on lanseerannut oman vaatemallistonsa Velvet Tees -yrityksen kanssa. Sen nimi on Lily Aldridge for Velvet. Neito on naimisissa Kings of Leon -keulakuvan Caleb Followillin kanssa ja parilla on yhteinen Dixie-tytär.