Rita Ora viettelee kuumassa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kosovolaistaustainen brittilaulajatar Rita Ora on ollut viime aikoina kovassa nosteessa mediassa. Tähti on ollut kuvaajien suosiossa erilaisissa tapahtumissa ja gaalajuhlissa, ja ensi vuonna laulajatar nähdään Fifty Shades of Grey -kirjan elokuvaversiossa.

ritaora31102014

Nyt Rita Ora nähdään puolestaan suositun lehden kansikuvassa. Laulajatar poseeraa Cosmopolitanin tuoreen numeron seksikkäässä kannessa yllään valkoinen uimapuku.

23-vuotias brittiläinen poplaulaja Rita Ora erosi taannoin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari kuitenkin palasi takaisin yhteen, ja heidät on nähty jälleen yhdessä lukuisissa viihdealan tilaisuuksissa. Ora tullaan näkemään Fifty Shades of Grey -elokuvasarjassa Christian Greyn Mia-sisaren roolissa.