Teinityttö luki tekstiviestiä auton ratissa – elämä pysähtyi kuin seinään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Matkapuhelimen käyttäminen auton ratissa on nykyisin yksi yleisimmistä rikkomuksista. Harva ymmärtää miten vakava rikos se on sekä itseään kohtaan, mutta erityisesti muita ihmisiä kohtaan. Liz on entinen mallikaunotar, joka tapasi lukea tekstiviestejä ajaessaan.

YouTube
YouTube

Lizin äiti kielsi useita kertoja tytärtään käyttämästä kännykkää auton ratissa, mutta tytär ei kielloista välittänyt. Eräänä kohtalokkaana päivänä tytär kuitenkin luki äidiltään tullutta tekstiviestiä ajaessaan, ja tilanne muutti perheen elämän.

Liz menetti kännykkänsä takia huomiokykynsä ja joutui rajuun auto-onnettomuuteen. Hän selvisi hengissä, mutta ei enää koskaan palaa ennalleen. Tytön kasvoissa on pahat arvet ja toinen silmä on sokea. Lisäksi hän ei voi haistaa mitään, itkeä lainkaan eikä kuulokaan toimi kunnolla. Liz ei voi enää myöskään nukkua normaalisti, vaan joutuu käyttämään unilääkkeitä.

YouTube
YouTube