UPS-kuriiri potki ja hakkasi 12 000 dollarin pakettia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Newyorkilaisen yrityksen vastaanottovirkailija joutui hieraisemaan silmiään todistettuaan lähettipalvelun räikeän laiminlyönnin paketin toimittamisessa. UPS-lähetti oli noutanut yrityksestä helposti särkyvän paketin ja siirtänyt sen potkimalla ja kierittämällä autoonsa.

YouTube
YouTube

East Hills Instrument oli valmistellut hetkeä aiemmin pakettiin 10.000 euron edestä hauraita testaus- ja mittausinstrumentteja. Tarvikkeet oli määrä toimittaa New Yorkista Pittsburghiin lähettipalvelun kautta. Näillä näkymin tarvikkeet eivät ole päässeet perille yhdessä osassa. Ällistyttävä tapaus tallentui vastaanotossa sijaitsevalle valvontakameralle.

Yrityksen työntekijät eivät olleet uskoa silmiään nähdessään videolta kuinka mies kierittelee ja potkii huolettomasti pakettia autoonsa. Lähettipalvelulle on ilmoitettu kyseisen työntekijän toiminnasta, mutta vielä ei ole selvillä kuinka pahasti paketti vaurioitui, sillä sitä ei ole vielä toimitettu määränpäähän. Lähettipalvelu joutunee pahimmillaan maksamaan yritykselle 10.000 euron edestä korvauksia.