Halloween-paita paljasti raskauden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Haikara vierailee yleensä silloin, kun katsoo ihmisten olevan valmiita vauvojen vanhemmiksi. Jotkut sairaudet tai poikkeavuudet voivat estää raskaaksi tulemisen. Monen parin periaatteena on, että lapsia ei tehdä, vaan ne tulevat kun ovat tullakseen.

YouTube
YouTube

Maailma on siitä raaka paikka, että toisinaan ne ihmiset saavat lapsia, jotka eivät pysty niistä huolehtimaan ja täydellisesti vanhemmiksi sopivat saattavat jäädä ilman. Leslie oli yrittänyt saada aviomiehensä kanssa lasta alulle jo vuoden ajan, mutta raskaustesti oli näyttänyt aina negatiivista. Eräänä päivänä Leslie sai kuitenkin positiivisen tuloksen ja päätti kertoa vauvauutiset miehelleen tavalla, joka varmasti jäi mieleen.

Nainen teki itselleen halloween-teemaisen topin, jossa oli mustalla pohjalla valkoinen luuranko. Hän lisäsi kuitenkin pienen sikiön luurangon paitaan vatsan kohdalle. Miehellä meni hetki, että hän ymmärsi uutisen kotiin tultuaan, mutta lopulta hänen onnellisuutensa paistaa videolla niin suuresti, että katsojan on pakko kaivaa nenäliinoja esiin.