Isä julkaisi edesmenneestä tyttärestään koskettavan videon – haave toteutui viimein

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hollantilainen isä on julkaissut sydäntäsärkevän videon tyttärestään, jossa musikaalisesti lahjakas Anna van Keulen soittaa pianoa. Surullisen videosta tekee se, että Anna menehtyi hiljattain vakavassa onnettomuudessa. Tyttö oli haaveillut tulevansa menestyneeksi ja kuuluisaksi muusikoksi.

YouTube
YouTube

Isä halusi kunnioittaa tyttärensä haaveita ja hänen muistoaan ja julkaisi videon tyttärestään Youtubessa. Lahjakas neitokainen soittaa videolla kappaletta Did I Make The Most Of Loving You. Video on murheellista katsottavaa, sillä perheen kokeman surun voi tuntea kauniin videon kautta.

Isänsä ansiosta edesmenneen tyttären toive kuuluisuudesta toteutui, sillä hänen videonsa on katsottu yli kaksi miljoonaa kertaa. Anna van Keulen tullaan muistamaan lahjakkaana muusikkona, aivan kuten hän halusi. Ihmiset ovat ottaneet osaa perheen kokemaan suruun ja jakaneet videota Annan kunniaksi.