Mallikaunotar pirullisen uhkeana Halloween-bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen mallikaunotar Kelly Brook seurustelee nykyään Gladiators-televisio-ohjelmasta tutun David McIntoshin kanssa. Samalla Kellyn urheilutottumukset ovat vaihtuneet toiminnallisempiin. Tähti on bongattu muun muassa kickboxing-treeneissä, ja hän on juhlinut ystävineen Halloweenia.

Splash
Splash

Kelly saapui Halloween-bileisiin tapansa mukaan säväyttävässä asussa, sillä tällä kertaa muodokas kaunotar oli pukeutunut Punaiseksi paholaiseksi. Asuvalinta oli näyttävä myös siksi, että se korosti poikkeuksellisen näkyvästi hänen rintavarustustaan.

Mainosmallina ja näyttelijättärenä nimeä saanut Brook on deittaillut paljon julkkismiehiä. Hän oli vuoteen 2004 asti seitsemän vuoden suhteessa näyttelijä Jason Stathamin kanssa. Hollywood-tähti Billy Zanen jälkeen kurvittaren seurusteluhistoria on täynnä urheilijoita. Kelly oli aiemmin on-off-suhteissa rugbytähtien Thom Evansin ja Danny Ciprianin kanssa. 27-vuotias David McIntosh näyttää toistaiseksi vieneen viettelijättären sydämen mennessään.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash