Koiran riemulla ei ole rajoja – hyppi holtittomasti sängyllä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Virtapiikin saanut karvakuono ei osannut hillitä itseään, kun se pääsi omistajiensa sänkyyn pomppimaan. Riemastunut koira loikki sängyssä kuin jänis konsanaan, eikä koiran touhuiluille näyttänyt tulevan loppua.

YouTube
YouTube

Koiran iloista pomppimista seuratessa on vaikea olla hymyilemättä. Koira ei selvästikään tiedä miten päin olisi, sillä välillä söpöläinen pyörii kuono edellä ja sitten suunta vaihtuu ja häntä vie koiraa.

Liikehdinnän perusteella voisi melkein luulla, että kyseessä on rodeohärkä, eikä sänkyleikeistä innostunut pikkukoira. Koiranomistajat ovat saaneet koiransa tempauksesta varmasti kunnon naurut.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat