Laulutaituri esitti Thrillerin 20 eri tyylillä – tähän ei moni pysty

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Samaan aikaan kun listaykköset keskittyvät yhteen ainoaan tyyliin, esittelee multitalentti Anthony Vincent kertaheitolla 20 eri musiikin lajityyppiä. Netissä musiikinystäviä villitsevä Vincent on kerännyt itselleen fanijoukkoa Ten Second Songs -YouTube-kanavallaan.

YouTube
YouTube

Tällä kertaa lahjakkaan herran käsittelyyn pääsee Michael Jacksonin Thriller-kappale. Vaikka biisi pysyy sanomalleen uskollisena, on lahjakas mies napannut mukaan jokaisen tyylilajin tai artistin ominaisimmat piirteet. Thriller-kappale sopii erinomaisesti esimerkiksi Ozzy Osbournen tyylillä lauletuksi, sillä poppimaisten piirteiden pudottaminen tekee biisistä kokonaan uudenlaisen ja nousee entistäkin mielenkiintoisemmalle tasolle.

Myönteisin tyyliyllättäjä on kuitenkin videon keskivaiheilla kuultu Painajainen ennen joulua -elokuvan tunnelmassa vedetty Thriller, kun kappale suorastaan herää uudelleen henkiin halloweenin salaperäiseen tunnelmaan. Videon edetessä alkuperäinen kappale unohtuu, mutta eipä väliä, sillä tämä herra on satakieli.