Leijonan selkään kiinnitettiin kamera – huikea tulos!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harva ihminen haluaisi joutua leijonalauman keskelle Afrikan luonnossa. Eteläafrikkalainen Kevin Richardson on kuitenkin toista maata, sillä leijonakuiskaajaksi nimitetty eläintutkija elää villieläinten laumojen keskuudessa.

YouTube
YouTube

Mies on kuvattu esimerkiksi halailemassa leijonia savannilla. Nyt leijonien maailmaan päästään jälleen tutustumaan ennennäkemättömällä tavalla Kevin Richardsonin avustuksella. Mies kiinnitti Amyksi ristimänsä naarasleijonan selkään GoPro-kameran. Tämän jälkeen leijona lähti saalistamaan savannille.

Upealla ja harvinaislaatuisella Youtube-videolla pääsemme seuraamaan, kuinka kissapeto vaanii heinikossa pukkia. Leijona seuraa saalistaan savannin auringon paahteessa, ja lopulta hyökkää pahaa-aavistamattoman uhrinsa kimppuun.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube