Nainen varasti Rolexin – piilotti vaginaansa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen mies joutui häikäilemättömän varkauden uhriksi ollessaan matkalla New Yorkissa. Mies oli matkansa aikana tutustunut viehättävään naiseen ja päättänyt eräänä iltana kutsua hänet hotellihuoneeseensa.

Ilta muuttui pian kiihkeäksi ja nainen pyysi miestä ottamaan Rolexin pois kädestä, sillä se raapi naisen ihoa. Mies asetteli 20.000 euron arvoisen rannekellonsa yöpöydälle naisen pyynnöstä. Noin kymmenen minuutin kuluttua mies huomasi kellonsa kadonneen.

Kun hän alkoi etsiä kelloa, nainen päätti häipyä paikalta. Mies oli varma siitä, että nainen oli varastanut hänen kellonsa ja lähti naisen perään. Hotellin käytävällä pariskunta alkoi tapella niin kovaäänisesti, että henkilökunta soitti poliisit paikalle.

Miehen yrittäessä tutkia naisen laukkua, oli nainen alkanut pahoinpidellä miestä. Kun poliisit saapuivat paikalle, oli mies mukiloitu mustelmille. Tims ohjattiin sivummalle ja naiselta kysyttiin onko hänellä jotain tekemistä Rolexin katoamisen kanssa.

Nainen myönsi asian ja naisviranomainen todisti, kun hän kaivoi kellon haaravälistään ja antoi poliisille. Nainen pidätettiin epäiltynä varkaudesta ja pahoinpitelystä. Myöhemmin miehelle selvisi, että nainen oli aiemmin ollut pidätettynä luottokorttivarkauden takia.

Poliisin mukaan tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun miesten arvotavaroita varastetaan ja piilotetaan jalkoväliin. Poliisien tiedossa oli muutama vastaava tapaus, jossa eri nainen oli varastanut miehen Rolexin käyttäen samaa taktiikkaa. Ennen New Yorkissa sattunutta tapausta, uutisiin pääsi Las Vegasissa tapahtunut Rolex-varkaus, jossa varas toimi täysin samalla tavalla.