Kalastaja ei ollut uskoa silmiään – peura toi donitsin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia erikoisista ihmisten ja eläinten välisistä kohtaamisista, ja joissain tapauksissa näistä tilanteista on saatu myös videomateriaalia. Youtubessa on nähty runsaasti videoita, joissa esimerkiksi karhut ovat tulleet tekemään läheistä tuttavuutta ihmisten kanssa.

YouTube
YouTube

Tuore ihmisen ja luonnon kohtaamista kuvaava video herättää paljon enemmän kysymyksiä kuin tarjoaa vastauksia. Videolla Yhdysvaltain Snake Riverillä kalastamassa oleva Daniel Bravo kohtaa kesyn oloisen peuran, jonka sarveen on tavalla tai toisella päätynyt pieni sokerikuorrutettu donitsi. Mies auttaa peuraa ottamalla donitsin pois sen sarvesta, mutta leivonnaisen alkuperä jää Twin Peaks -tason mysteeriksi.