Selena Gomez huippuseksikkäänä mallikuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Selena Gomez tunnetaan mediassa nykyään parhaiten kanadalaisen poptähden, Justin Bieberin, on-off-tyttöystävänä. Latinalaisamerikkalaista ja italialaista sukujuurta oleva entinen Disney-tähti on kuitenkin itsekin luonut uraa näyttelijänä ja laulajattarena.

Uno mas

Una foto publicada por Selena Gomez (@selenagomez) el

Nyt Selena Gomez nähdään rohkeissa ja entistä teinitähti-imagoa enemmän glamour-henkisissä kuvissa. 22-vuotias julkkisneitokainen jakoi Instagram-tilillään tuoreita otoksia, jotka ovat peräisin Aris Jeromen valokuvaussessioista.

Selena Gomez twiitasi taannoin mystisiä kirjoituksia, joissa hän päivitteli, että hänen on mitä ilmeisimmin opittava asiat hankalimman kautta. Hän myös ajattelee, että on Jumalan kanssa tuntiessaan olonsa yksinäiseksi. Kaikki kohun kolme nuorta ovat olleet tapahtumien aikaan Pariisissa muotiviikoilla. Selena Gomez lensi yksin takaisin Yhdysvaltoihin.

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

@selenagomez #arisjerome @bartolistyle

Kuva, jonka Aris Jerome (@arisjeromephoto) julkaisi laitteella