Tulva vei auton – kaivinkone pelasti kuljettajan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Virtaava tulvavesi oli keskeyttänyt kiinalaisen kuskin matkan ja auto oli joutunut veden varaan. Kuski oli yrittänyt kiertää tulvan muodostaman joen, mutta epäonnistui, jolloin voimakas virta alkoi kuljettaa autoa mukanaan. Hetkessä auto alkoi täyttyä vedellä.

YouTube
YouTube

Kuohuvan tulvaveden muodostaman joen rannalle oli kerääntynyt ihmisiä seuraamaan miehen pelastustoimia. Miehelle heitettiin köyteen sidottu rengas, jolla pelastajat toivoivat saavansa miehen rantaan, mikäli hän päätyy veteen. Mies sitoi köyden itseensä kaiken varalta.

Pelastettavan avuksi saapui paikalle kaivinkone, joka kurotti kauhansa keskelle virtaa. Mies nousi kauhan kyytiin ja huokaisi helpotuksesta, sillä uskoi vaaran olevan ohi. Kaikkien kauhistukseksi miehelle meinasi kuitenkin käydä vielä huonosti, sillä virta saa autosta otteen ja se alkoi painua veden alle.

Miehen ympärillä oleva köysi oli kiinnittynyt vahingossa autoon kiinni. Mies onnistui irroittamaan köyden itsestään ja auto upposi virtaan sillä hetkellä. Hurjan näköinen pelastusoperaatio kuvattiin videolle. Mies selvisi tilanteesta säikähdyksellä, mutta auto tuhoutui tulvasta muodostuneeseen jokeen.