Cheryl Cole näyttäytyi paparazzeille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulajatähti Cheryl Cole kuului aikoinaan kotimaassaan suureen suosioon nousseeseen Girls Aloud -tyttöbändiin, ja maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittu kaunotar oli pitkään yksi seuratuimmista julkkiskaunottarista. Taannoin Cheryl palasi julkisuuteen X Factorin tuomarina.

Splash
Splash

Eilen Cheryl Cole ikuistettiin X Factor -ohjelman Halloween-livelähetyksessä, jossa hän tuomaroi esiintyjiä tyylikkään paljastavassa asussa.

Popstar-ohjelmasta alunperin kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on nykyisin viralliselta nimeltään Cheryl Fernandez-Versini. Hän ryhtyi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004, ja pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat sittemmin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Heinäkuussa 2014 Cheryl avioitui Jean-Bernard Fernandez-Versinin kanssa vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen.

Syco / Thames / Corbis
Syco / Thames / Corbis
Splash
Splash
Splash
Splash