Ilona Puhakka: ”Fitness saa tietämättömän pelkämään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness on noussut harrastuksena parin viime vuoden aikana selvästi aikaisempaa suurempaan suosioon, kun terveet elämäntavat ja liikunta ovat nousseet tapetille monin tavoin. Fitness-harrastaja Ilona Puhakka kertoo nyt BlogBookin blogissaan kokemuksistaan lajista.

Puhakka kertoo miten hän on kohdannut fitness-harrastuksensa aloittamisen jälkeen lajista tietämättömiä ihmisiä, jotka ovat varoitelleet häntä esimerkiksi siitä että miehet eivät halua lihaksikkaita naisia ja että fitness saattaa vaikuttaa haitallisesti terveyteen. Pahimmissa tapauksissa hänelle on väitetty, että aktiivisen treenaamisen vuoksi hän ei voi saada lapsia. Nyt Ilona kommentoi väitteitä blogissaan.

– Jokaiselle ihmiselle liikunta tuo varmasti enemmän hyötyä kuin alkoholi & nakkikioski combo, unohtamatta kaikkia niitä peiton heiluttamisia, joista seuraa toinen toistaan ”parempia” yllätyksiä. Oikeesti liikuntako pilaa elämän? Minä ymmärrän täysin huolen ja ymmärrän, että tapetilla oleva fitness saa tietämättömän oikeasti pelkämään ja sitä kautta yrittämään suojella nuoria näiltä puhutuilta vaivoilta. Pelottelua tärkeämpää olisi silti opastaa nuorta toimimaan oikein, Ilona Puhakka kirjoittaa.

Lue koko kirjoitus tästä.