Lindsay Lohan poseerasi alastomana – maalausta varten

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuonna ei nähty montaakaan viikkoa, jolloin entinen Disney-tähti Lindsay Lohan ei olisi tempaustensa myötä päätynyt viihdeuutisten otsikoihin. Nykyään neitokainen päätyy uutisiin yleensä lähinnä vähäpukeisten Instagram-kuviensa myötä.

Twitter
Twitter

Lindsay Lohan on nähty alasti muun muassa Playboy-lehden sivuilla. Nyt tähti on jälleen poseerannut ilkosillaan, mutta tällä kertaa hieman toisenlaisissa merkeissä. Katutaiteilija Pegasus nimittäin ikuisti punakutrisen tähden Marilyn Monroen hengessä tuoreeseen maalaukseensa.

28-vuotiaan Lindsay Lohanin uutisoitiin irtisanonneen ansioikkaan assistenttinsa Matt Harrellin palkanmaksuvaikeuksien johdosta alkuvuodesta. Myös naisen tähdittämä realitysarja ei mennyt ihan putkeen, sillä katsojaluvut pysyivät todella pieninä.