Mies tuli kaapista tekstiviestillä – näin ystävä vastasi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Homoseksuaalisuuttaan salaillut mies oli päättänyt kertoa pitkäaikaiselle ystävälleen totuuden. Hän oli jo pitkään kerännyt rohkeutta asian paljastamiseen, sillä pelkäsi, että ystävä ei tule pitämään kuulemastaan. Lopulta mies päätti, että on aika kertoa totuus.

Mies lähetti ystävälleen tekstiviestin, jossa paljasti seksuaalisen suuntautumisensa. Kaveri suhtautui asiaan kuitenkin odottamattoman rennolla tavalla huomioimatta sitä juuri lainkaan.

Tekstiviestikeskustelussa mies kertoi ystävälleen viettäneensä yön kouluavustajan kanssa, mihin kaveri vastaa kysymällä: ”Oliko naisavustaja kuuma?”. Tässä vaiheessa mies paljasti ystävälle, että kouluavustaja ei ollut nainen vaan mies. Niinpä ystävä korjasi kysymyksensä: ”Oliko se miesavustaja kuuma?”, johon mies vastaa myöntävästi. Sen jälkeen kaverukset vaihtavat puheenaihetta.

Ystävän reaktiosta päätellen asia ei tullut hänelle yllätyksenä. Se, että mies oli viettänyt yötä toisen miehen kanssa, ei ollut kaverille oikeastaan edes uutinen. Oli siis ollut turhaa hermoilla, kuinka kertoa totuus ystävälle. Kaveri näytti olevan perillä asian laidasta jo ennen kuin mies päätti paljastaa totuuden. Miehen rehellisyys kannatti, eikä hänen tarvitse jatkossa salailla ystävältään tärkeitä asioita.