Nuorukaisella hurja tuuri – heitti neljä koria ja tienasi 10 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa urheiluotteluissa on väliaikaohjelmana lajiin liittyvä taidonnäyte, jonka suorittaja voi saada hyvinkin merkittäviä rahapalkintoja. Nyt Yhdysvalloissa eräs nuori mies voitti 10.000 dollaria heitettyään neljä koria koripallo-ottelun väliajalla.

YouTube
YouTube

Urheilupainotteisen Bryan Collegen ottelun väliajalla heittäjäksi valitun nuoren miehen piti heittää neljä erilaista koria. Miehellä oli hänen omien sanojensa mukaan murtunut sormi, eikä hän ollut koskaan aiemmin pelannut koripalloa. Väitteet asetettiin kuitenkin kyseenalaiseksi, kun mies heitti kaikki neljä koria ja poistui paikalta 10.000 dollaria rikkaampana. Viimeinen koreista oli niin upea, että sellaisessa harva onnistuu.