Prahassa kylvetään 37-asteisessa oluessa – hinta sisältää juomat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Oluen ystäville on tarjoutunut mahdollisuus nauttia ohrapirtelöä muullakin tavalla kuin juomalla, kun prahalainen kylpylä on alkanut tarjoilla asiakkailleen olutkylpyjä. Kylpyammeeseen laskettava olut on lämmitetty miellyttävään ja rentouttavaan 37 asteeseen.

YouTube
YouTube

Ammeen viereen on sijoitettu oluthana, josta asiakas voi nauttia kylmää olutta lämpimässä kylvyssään köllötellessään. Kylpylän mukaan poreilevassa oluessa kylpeminen on terveellistä, sillä juoma sisältää luonnon raaka-aineita kuten ohraa, humalaa ja hiivaa.

Rentouttava puolen tunnin kylpysessio kustantaa kahdelta ihmiseltä noin 102 euroa ja se sisältää lämmitetyn olutkylvyn lisäksi kaikki hanasta juotavat juomat. Hinta-laatusuhde on kylpyhoidossa kohdallaan, sillä kylpyammeeseen mahtuu olutta vähintään parisataa litraa olutta.