Rivoimmat paikannimet listattiin – asuisitko näissä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa on joitain erikoisia ja härskin kuuloisia paikannimiä, joista ehkä tunnetuimpia edustavat Turun Pallivaha, Posion Pillulampi ja Kalajoen Homosaari. Suomi ei tietenkään ole ainoa maa, jonka kartalta löytyy rivoja paikannimiä.

YouTube
YouTube

Tuoreella Youtube-videolla päästään kurkistamaan kahdeksaan ympäri maailmaa löytyvään härskiin paikannimeen. Video esittelee muun muassa Kanadassa sijaitsevat Dildo Islandin, eli dildosaaren, ja Pussy Laken, eli pillujärven.

Yhdysvaltain Pennsylvaniasta löytyy puolestaan Intercourse, eli Yhdyntä, -niminen kylä, ja eräs itävaltalainen kylä tunnetaan puolestaan nimellä Fucking. Yhdysvaltain Shite Creek, paskapuro, ja Iso-Britannian Shitterton eivät myöskään varsinaisesti houkuttele vierailemaan paikan päällä nimiensä perusteella.