Huikea Bohemian Rhapsody -valoshow omakotitalossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Illinois’n osavaltiossa Steve Jandick oli päättänyt panostaa Halloween-juhliin kunnolla. Mies oli törsännyt omaisuuden kotinsa Halloween-valaisimiin ja erilaisiin koristeisiin. Jandick halusi lisäksi saada kaiken ilon irti Halloween-koristeistaan.

YouTube
YouTube

Niinpä hän päätti kuvata videon, jossa valot välkkyvät musiikin tahdissa. Jandick halusi mahtipontisen valoshow’n, ja päätyi musiikkivalinnassaan Queenin esittämään Bohemian Rhapsody -kappaleeseen. Lopputulos on kerrassaan hämmästyttävä, ja on Jandick on onnistunut koordinoimaan täydellisesti valot välkkymään musiikin mukana.

Monet Jandickin naapureista ovat varmasti sitä mieltä, että miehen Halloweenin vietto on lähtenyt käsistä. Jos mies juhlii muitakin juhlapyhiä yhtä ylilyövästi, on Jandickilla varmasti korttelin suurin sähkölasku.