Äiti ei ollut näkemässä – isän ja pojan musisoinnista nettihitti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Keittiöstä löytyvät kodinkoneet ja välineet kelpaavat instrumenteiksi. Äidin poistuttua isä ja poika kuvasivat keittiössä hulvattoman videon, jossa isä soittaa torvisoitinta ja poika rummuttaa uunin luukkua taustalla.

YouTube
YouTube

Kuten asiaan kuuluu, muusikoilla on aurinkolasit päässään. He esittävät hauskan remixin Timmy Trumpetsin kappaleesta Freaks. Isän ja pojan versio kappaleesta on yhtä mukaansatempaava kuin alkuperäinen. Molemmat omistautuvat intrumenttiensa soittamiseen ja lopputulos on kerrassaan mainio.

Intrumenttien soittaminen ja paukuttaminen näyttää olevan isän ja pojan yhteinen harrastus. Äidiltä ei välttämättä ole kysytty lupaa tähän erikoiseen jammailusessioon, sillä kappale on nimeltään When Mama Isn’t Home Remix. Kappale on melodisesti hyvin onnistunut, joten eiköhän perheen äitikin innostu poikien aikaansaannoksesta.