Isä teki pojalleen autenttisen LEGO-asun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tanskalainen rakennuspalikkasarja LEGO lienee yksi maailman tunnetuimmista lelumerkeistä. Rakennuspalikoista on valmistettu vuosikymmenten varrella satojamiljoonia rakennelmia. Kaikki tunnistavat keltapäisen LEGO-ukkelin kuuluvan palikkasarjan tuoteperheeseen.

Halloweenina nähtiin toinen toistaan upeampia asuja, mutta yksi upeimmista oli erään isän pojalleen luoma LEGO-ukkelin puku. Poika sai pukeutua Lego Elokuvan päähenkilö Emmetiksi, ja nyt puvun kuvat niittävät mainetta netissä. Vaikka puku on onnistunut ja erittäin aidon näköinen, herää kysymys, kuinka lapsi näkee eteensä sen sisältä?

Emmet on elokuvassa tavallinen mies, joka yllättäen joutuu päättämään rakennustaitojensa kanssa maailman tulevaisuudesta. Onneksi monet hahmot ryhtyvät Emmetin apureiksi, ja hän pääsee seikkailemaan muun muassa Batmanin aisaparina. Elokuva ilmestyi valkokankaille tänä vuonna.