Kauhupila vailla vertaa – pää purkkiin ja jääkaappiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkossa leviää parhaillaan kuva erään pariskunnan jääkaapista. Perheen mies oli päättänyt tehdä Halloweenin kunniaksi karmivan pilan vaimolleen, ja ainakin valokuvan perusteella lopputulos on ollut halutunlainen. Pariskunnan jääkaapissa oli nimittäin miehen pää.

Onneksi pää ei ollut aito, sillä kyseessä oli vain kauhukepponen. Mies oli tulostanut oman lyttääntyneen kasvokuvansa paperille ja sijoittanut sen ison lasipurkkin sisäpuolelle. Hän oli täyttänyt purkin sen jälkeen vihreällä nesteellä ja pannut koko komeuden jääkaapin hyllylle.

Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka vaimo on reagoinut pään nähtyään, mutta oletettavasti hän on ainakin päästänyt suustaan jonkinlaisen huutoa muistuttavan äänen. Imgurissa julkaistun kuvan kommenteissa eräs henkilö vitsailee, että mies todennäköisesti haluaa tulla oikeasti tapetuksi kammottavan pilan takia.

Vaimo saattaa hänen mukaansa kostaa miehelleen säikähdyksen takia ja voi jopa säilöä pään purkkiin ihan oikeasti. Oli miten oli, tätä kepposta on pakko testata aikuisten seurassa.