Traagisesti kuolleen Paul Walkerin viimeinen rooli – traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vauhtia ja toimintaa sisältävä Hurjapäät 7 -elokuva tullaan pian näkemään valkokankailla. Elokuva tulee olemaan viimeinen, jossa edesmennyt näyttelijä Paul Walker nähdään. Toimintaelokuvan traileri on nyt julkaistu ja se on katsottu miljoonia kertoja lyhyen ajan sisällä.

YouTube
YouTube

Paul Walkerin fanit odottavat elokuvan saapumista teattereihin, sillä elokuvassa nähdään hänen viimeinen roolisuorituksensa. Walker menehtyi elokuvan kuvausten aikaan auto-onnettomuudessa, ja miehen äkillinen poismeno järkytti miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa.

Elokuvaprojekti oli aluksi tapauksen takia jäissä, mutta lopulta kuvauksia jatkettiin ja elokuva tehtiin loppuun. Nimekkäitä toimintatähtiä täynnä olevalle elokuvalle povataan suurta menestystä.

Elokuvasta on julkaistu ennakkomateriaalia fanien nähtäväksi jo useita kuukausia sitten, mutta nyt virallinen elokuvatraileri on viimein nähnyt päivänvalonsa. Päänäyttelijät ovat muistaneet edesmennyttä vastanäyttelijäänsä ja tehneet elokuvan osaksi hänen muistolleen. Elokuva tulee ensi-iltaan keväällä 2015.