Mentalistin blogikirjoitus pelasti ihmishengen: ”Veti ihon kananlihalle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen mentalisti Pete Poskiparta kirjoittaa blogia suosittuun BlogBook-palveluun. Nyt hän on saanut huomata konkreettisesti, että blogikirjoituksilla on todella merkitystä ihmisille. Eräs niistä on nimittäin pelastanut ihmishengen.

Poskiparta kirjoitti taannoin pitkän kirjoituksen otsikolla Masentuneen puheenvuoro. Siinä hän kertasi omia kokemuksiaan masennuksesta ja sen aikaisista tuntemuksista sekä kertoi myös miten onnistui lopulta selättämään masennuksen. Kirjoitus on saanut suuren suosion ja se on saanut aikaan myös vilkasta keskustelua sosiaalisissa medioissa.

Nyt kirjoitus on kuitenkin aiheuttanut jotain paljon keskustelua suurempaa. Poskiparta kertoi ensin Twitterissä ja sitten myös blogissaan kuinka hänen kirjoituksensa pelasti vakavasti masentuneen henkilön itsemurhalta.

– Sain pysäyttävän palautteen masennus-kirjoituksestani. Eräs henkilö kertoi pitkästi miten kirjoitukseni on pelastanut hänet itsemurhalta. Tuon palautteen sisältö veti ihon kananlihalle. Henkilö on selvästi pohtinut mikä häntä vaivaa ja miksi hän vain haluaa kuolla. Multa usein kysytään, että miksi mä vielä kolmen lapsen isänä, aviomiehenä ja oikeasti pirun kiireisenä kirjoitan blogia. Näiden takia! Pete Poskiparta kertoi Twitterissä.